Consideram ca principala noastra trasatura este eficienta, iar dorinta de a deveni parteneri de durata pentru clientii nostri si de a cunoaste succesul impreuna cu acestia ne motiveaza in activitatile noastre. Ne propunem obiective ambitioase si simtim ca suntem o componenta a dezvoltarii pe care afacerile din Romania o ating sau isi propun sa o atinga in viitorul apropiat.

Nu vizam doar firmele care au atins deja un nivel de stabilitate, ci si pe cei care se afla la inceput de drum si iau pentru prima data contact cu piata, in calitate de purtator de oferta de servicii sau bunuri.

Aducem in piata profesionalismul si experienta noastra si le folosim in beneficiul clientilor si partenerilor nostri.

Oferim servicii de consultanta in accesarea fondurilor europene sau guvernamentale si asistam clientii nostri pe toata durata proiectului, de la prima intalnire cu consultantii nostri pana la finalizarea procesului post-implementare, de monitorizare a programului de finantare. Facem acest lucru sub un sistem de management al proiectului, intr-un mediu de lucru controlat pentru a identifica eficient solutiile la probleme aparute, dar si pentru a preveni eventuale erori cu impact negativ asupra procesului de accesare a fondurilor.

De altfel, ne structuram colaborarea in patru etape:

Identificam apelul de proiecte adecvat strategiei de dezvoltare a clientului. Debutam cu o discutie in urma careia sa obtinem informatiile necesare unei analize clare si corecte a strategiei de dezvoltare, a punctelor nevralgice si a obiectivelor de atins in cadrul proiectului.

Este important sa analizam de la inceput eligibilitatea clientului in vederea aplicarii pentru programul adecvat.

Elaboram proiectul de finantare nerambursabila prin identificarea axelor de investitii. Suntem alaturi de clientii nostri in procesul de obtinere a ofertelor pentru reperele ce urmeaza a fi achizitionate si in realizarea cererii de finantare si a studiului de fezabilitate, asigurand managementul si intocmirea documentatiei.

Implementam proiectul de finantare, urmarind indeaproape evolutia acestuia pentru a controla realizarea obiectivelor si atingerea indicatorilor asumati.

Prin implementare ne propunem :

  • respectarea regulilor impuse de autoritatea de la care se primeste finantarea;
  • respectarea legislatiei cu privire la procesul de achizitii publice;
  • respectarea normelor de vizibilitate impuse;
  • respectarea normelor de publicitate impuse.

Monitorizam proiectul implementat prin servicii de asistenta, acordate clientilor pentru o perioada cuprina intre 3 si 5 ani. In calitate de consultanti, munca noastra se va concretiza prin depunerea documentatiei necesare pe perioada monitorizarii la solicitarea Autoritatii Contractante. De asemenea, vom efectua vizite in teren pentru a acorda sprijinul necesar partenerilor nostri.