Activitatile noastre in cadrul colaborarii solutioneaza o gama larga de necesitati aparute in urma deciziei de a contracta un program de finantare nerambursabila:

Identificarea programului de finantare: Ne asiguram impreuna cu clientul ca identificam programul de finantare adecvat nevoilor sale, astfel incat strategia de dezvoltare adoptata la nivelul managementului sa poata fi aplicata.

Verificarea indeplinirii criterilor de eligibilitate aferente programului de finantare  identificat: Solicitam si analizam informatiile primite de la client pentru a stabili eligibilitatea firmei in  vederea aplicarii pentru implementarea unui program de finantare. Impreuna cu acesta discutam si propunem solutii fezabile pentru a imbunatati gradul de eligibilitate.

Elaborarea si depunerea proiectului: Oferim clientului asistenta si management in vederea elaborarii documentatiei necesare depunerii proiectului de finantare nerambursabila.

Raspunsul la solicitarile de clarificari transmise din partea Reprezentantilor Autoritatii Contractante: Pe parcursul colaborarii, Autoritatea Contractanta poate solicita clarificari suplimentare referitoare la proiect. Consultantii Euro Map ofera asistenta in elaborarea acestora clarificari.

Implementarea proiectului prin organizarea caietelor de sarcini, desemnarea castigatorilor – asistarea  clientilor la momentul semnarii contractelor cu furnizorii de produse  sau servicii: Acordam suport in gestionarea relatiilor multilaterale ale clientilor nostri cu partenerii lor si cu autoritatea contractanta. Ne implicam in identificarea furnizorilor potriviti si elaboram si urmarim impreuna cu clientii nostri procedura de achizitii.

Intocmirea dosarelor de plata sau rambursare: acordam asistenta in vederea intocmirii dosarelor pentru plata sau rambursarea cheltuielilor angajate sau efectuate ca urmare a procedurii de achizitii.

Asistarea clientilor la vizita organizata de reprezentantii autoritatii contractante: Suntem alaturi de clientii nostri si pe teren, fiind prezenti la vizitele agentilor autoritatii contractante in cadrul implementarii proiectului de finantare.

Monitorizarea proiectelor: Prin intocmirea rapoartelor de monitorizare si progress, oferim servicii post-implementare pe o perioada cuprina intre 3 si 5 ani.